Η σοκολάτα σε υγρή μορφή (γνωστή και ως σοκολάτα μάζας) είναι το βασικό συστατικό στην παραγωγή όλων των σοκολατών. Είναι το πρώτο προϊόν σε υγρή μορφή που προέρχεται από την πίεση των κόκκων κακάου. Η σοκολάτα σε υγρή μορφή είναι η πηγή τόσο του βουτύρου κακάου όσο και της σκόνης κακάου. Μετά τη ζύμωση, οι κόκκοι κακάου υποβάλλονται σε διαδικασία υψηλής θέρμανσης, μέσω ενός μικρονιστή, που προκαλεί την απομάκρυνση της φλούδας από τον κόκκο. Στη συνέχεια, οι κόκκοι κακάου σπάζονται και χρησιμοποιείται μια μηχανή διαχωρισμού για να αφαιρεθεί η φλούδα, συλλέγοντας έτσι μόνο τους κόκκους κακάου. Μετά το ψήσιμο, οι κόκκοι αλέθονται και επεξεργάζονται σε σοκολάτα σε υγρή μορφή.
Περιοχή και Χώρα
Άλτο Μπένι, Βολιβία
Ιστορία
Στη Βολιβία, ο κακάο βρίσκεται φυσικά στα δάση του Μπένι, της Κοτσαμπάμπα και του βόρειου Λα Παζ. Αυτοί οι σπόροι προέρχονται από τον Ελ Σέιμπο. Αυτή είναι μια δευτεροβάθμια συνεταιριστική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1977 από 12 τοπικούς συνεταιρισμούς. Ο Ελ Σέιμπο συγκεντρώνει περισσότερους από 1200 μικρούς παραγωγούς που ασχολούνται με την καλλιέργεια βιολογικού κακάου στην περιοχή Άλτο Μπένι. Από το 1977, έχει αφιερώσει τις προσπάθειές του στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μελών του. Για πολλά χρόνια, ο Ελ Σέιμπο σε συνεργασία με το PIAF (Πρόγραμμα Υλοποίησης Αγροοικολογίας και Δασοκομίας) προάγει την καλλιέργεια κακάου σε συστήματα αγροδασοκομίας, καλλιεργώντας κακάο παράλληλα με φρούτα, φαρμακευτικά φυτά και ξυλεία. Αυτή τη στιγμή, ηγείται ως παράδειγμα στη Βολιβία για τους συνεταιρισμούς που ασχολούνται με τη βιολογική γεωργία. Ένας σημαντικός πυλώνας στη στρατηγική του Ελ Σέιμπο για τα επόμενα χρόνια είναι η εμπλοκή των νέων στους συνεταιρισμούς για να διασφαλιστεί η διαδοχή.
Προέλευση Σκόνης Κακάο Κανονική Βιολογική
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κακάο, από το οποίο παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τον καρπό. Υπό υψηλή πίεση, η μάζα εξάγεται, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι, ενώ οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Επίσης, η κακάο μας έχει ζυμωθεί για να μειωθεί η αρχική πικρία της. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία προσθήκη.
Κόκκοι Forastero
Η Σκόνη Κακάο Κανονική Βιολογική προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero. Αρχικά, αυτή η κακάο προέρχεται από την περιοχή του Αμαζονίου, αλλά τώρα καλλιεργείται κυρίως σε...
Η μαύρη σοκολάτα προέρχεται από ένα επιδέξιο μείγμα κόκκων κακάου.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μεταξύ 15 και 18 °C.
Συστατικά: Ζάχαρη, κακάο σε σκόνη 25%, φυσικό άμυλο πατάτας, δεξτρόζη, πλήρες γάλα σε σκόνη, άρωμα φράουλας, αλάτι, γκουάρ γκάμ [E412], ξανθάνη [E415], βανιλίνη. Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, ξηρών καρπών και φυσικών θειωδών λόγω της παρουσίας στην περιοχή.
Επιλογή: Σακουλάκι - 500 γρ
Ενέργεια: 414 Kcal / 1752 Kj
Διατροφικά στοιχεία: Για 100γρ
Λίπος: 6,8γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα: 4,5γρ
Υδατάνθρακες: 83,4γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 70,2γρ
Πρωτεΐνες: 4,8γρ
Αλάτι: 0,2γρ
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας άμεσα.
Η ιστοσελίδα μας, που ειδικεύεται στην πώληση κακάου και παραγώγων, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα κακάου που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάου, Nibs κακάου, Πάστα κακάου, Σκόνη κακάου, Βούτυρο κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://cacaovenezueladelta.com/
Ωμά κακαόσποροι στην αρχική, ωμή, ακατάτακτη και μη ψημένη κατάσταση. Αυτοί οι κακαόσποροι έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί, γι' αυτό είναι ιδανικοί π.χ. για μια διατροφή ωμών τροφών. Αυτοί οι κακαόσποροι περιέχουν μια πληθώρα βιταμινών, μετάλλων, αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών και ακόρεστων λιπαρών οξέων.
Μείγμα κρέμας και καφέ που συνδυάζεται τέλεια με τα αρώματα της σοκολάτας.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτόκουτο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτόκουτο
Κωδικός προϊόντος: T-C
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Η Νουγκάτ και οι Κρέμες Νουγκάτ με Ξηρούς Καρπούς, η Κουβερτούρα και οι Πραλίνες χρειάζονται υψηλής ποιότητας βούτυρο κακάο. Ως vegan εναλλακτική λύση στο ζωικό βούτυρο, μπορείτε να παρασκευάσετε νόστιμα αρτοσκευάσματα και επιδόρπια με αυτό.
Σοκολάτα χωρίς βούτυρο κακάο; Αδιανόητο! Χρησιμοποιήστε το βιολογικό μας βούτυρο κακάο για τα προϊόντα σας στη βιομηχανία τροφίμων και απολαύστε ένα υπέροχο άρωμα κακάο και εξαιρετική γεύση. Η Νουγκάτ και οι Κρέμες Νουγκάτ με Ξηρούς Καρπούς, η Κουβερτούρα και οι Πραλίνες – όλες χρειάζονται υψηλής ποιότητας βούτυρο κακάο. Ως vegan εναλλακτική λύση στο ζωικό βούτυρο, μπορείτε επίσης να παρασκευάσετε νόστιμα αρτοσκευάσματα και επιδόρπια με το βιολογικό μας βούτυρο κακάο.
Το βούτυρο κακάο SanaBio εκπέμπει μια χαρακτηριστική, απαλή μυρωδιά. Αποτελείται κατά 100% από βούτυρο κακάο από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Είναι vegan, χωρίς γλουτένη και λακτόζη και είναι στερεό σε θερμοκρασία δωματίου. Το χρώμα του είναι κιτρινωπό-λευκό.
Το βιολογικό βούτυρο κακάο είναι το προϊόν που προκύπτει από την πίεση.
Ανακαλύψτε το προϊόν που επαναστατεί και διευκολύνει τη διαδικασία παρασκευής ζεστής σοκολάτας…
Πράγματι, μέχρι τώρα έπρεπε να ζεστάνετε γάλα με σοκολάτα και ζάχαρη, προσέχοντας να μην ξεχειλίσει.
Χάρη στο ραβδί για ζεστή σοκολάτα, δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείστε. Απλά το τοποθετείτε σε μια κούπα στον φούρνο μικροκυμάτων με γάλα και είστε έτοιμοι!
Τι πιο απλό;
Λοιπόν, μην περιμένετε άλλο για να ανακαλύψετε τη συνταγή μας που είναι υπερβολικά νόστιμη, φτιαγμένη από σοκολάτες που προέρχονται από σπουδαίους οίνους.
Επιπλέον, για να ποικίλουν οι απολαύσεις, σας το προσφέρουμε σε τρεις εκδόσεις:
Μαύρη σοκολάτα, Σοκολάτα γάλακτος & Λευκή σοκολάτα.
Συστατικά: σοκολάτα γάλακτος, λευκή και μαύρη
Αφεθείτε στη θεϊκή απόλαυση της σοκολάτας Nutella, όπου τα όνειρα της απολαυστικής γλυκύτητας γίνονται πραγματικότητα! Απολαύστε την βελούδινη απαλότητα που σας παρασύρει με κάθε λαχταριστή μπουκιά. Αυτή η δελεαστική κρέμα είναι μια συμφωνία πλούσιου, κρεμώδους κακάου εμπλουτισμένου με τα καλύτερα καβουρδισμένα φουντούκια, δημιουργώντας μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία.
Βυθιστείτε σε έναν κόσμο καθαρής ευτυχίας καθώς η βελούδινη σοκολάτα αγκαλιάζει τις αισθήσεις σας, αφήνοντάς σας χαμένους σε μια στιγμή καθαρής έκστασης. Η σοκολάτα Nutella υφαίνει μαγικά, κάνοντάς σας να ζείτε τις συνηθισμένες στιγμές ως εξαιρετικές και μετατρέποντας κάθε περίσταση σε γιορτή γεύσης και χαράς.
Είτε την απλώνετε γενναιόδωρα σε φρέσκο ψωμί, είτε την ανακατεύετε σε πλούσια γλυκά, είτε απλά την απολαμβάνετε κατευθείαν από το βάζο, η σοκολάτα Nutella υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία που ανάβει το πάθος και σας αφήνει να επιθυμείτε περισσότερα.
Τρεις τρυφερές μπάλες από ωμό κακάο Criollo και υψηλής ποιότητας μπαχαρικά. Μόλις διαλύσεις την κροταλιστή μπάλες Criollo σε ζεστό υγρό, αποκαλύπτεται ένα ρόφημα με έντονη γεύση κακάου και μακράς διάρκειας επίδραση.
Η μαύρη σοκολάτα είναι μια σοκολάτα που περιέχει μεταξύ 43 % και 100 % κακάο και βούτυρο κακάο, το υπόλοιπο αποτελείται κυρίως από ζάχαρη. Η σοκολάτα βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει, όπως η κατεχίνη, βοηθούν στη διατήρηση ενός δυναμικού σώματος. Η λευκή ή γάλακτος σοκολάτα δεν ανήκει σε αυτά τα τρόφιμα νεότητας, καθώς η περιεκτικότητά τους σε κακάο, και επομένως σε αντιοξειδωτικά, είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή της μαύρης σοκολάτας.
Απολαύστε την έκρηξη πορτοκαλιού με την 72% μαύρη σοκολάτα μας με πορτοκάλι και στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Χωρίς γλουτένη
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Με στέβια
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ:
20 μονάδες/κουτί
220 κουτιά/παλέτα